Workshop “Laat je stem spreken”

Laat je stem spreken en volg je hart

Klanken weerkaatsen en roepen een reactie op. Tijdens deze workshop gaan we naar verschillende klanken luisteren en praten over welke gevoelens die klanken oproepen. Ook praten we over wat je met die gevoelens kunt doen; hoe je ze kunt uiten, bijvoorbeeld door weer klanken te maken met je eigen stem.

Je stem is namelijk een kwetsbaar instrument, maar vertelt je precies hoe je je voelt.

Wil jij ontspanning in je hoofd en je eigen stem leren kennen? Doe dan mee aan deze klankbordworkshop.

Resultaat

Na deze workshop heb je handvatten om je mentale weerstand te verminderen, om je hart te openen, je fysiek te ontspannen en ruimte in je hoofd te krijgen. Ook ontdek je wat je met je stem kunt bereiken, vergroot je je zelfvertrouwen en verbeter je je zelfbeeld. Je komt in contact met je emoties en ontdekt waar jouw weerstand zit. Zo werk je aan ontspanning.

 

Waar & Wanneer

In de agenda onderaan deze pagina kun je lezen wanneer  en waar de workshop aangeboden wordt. Zie de agenda!

Kun je niet op deze datum? Schrijf je dan in, dan kun je een voorkeur-datum aangeven en je alvast inschrijven. Ik neem dan snel contact met je op.

Kosten

Voor deze bijzondere workshop betaal je € 35,00 p.p incl. BTW

Na je aanmelding ontvang je een factuur. Zodra de betaling binnen is, is je inschrijving definitief. Je betaling dient uiterlijk twee dagen voor de start van de workshop bij mij binnen te zijn.

 

Aanmelden

Aanmelden doe je hier

Geef daarin aan voor welke workshop (inclusief datum en én locatie) je je inschrijft en vermeld s.v.p. ook je emailadresgegevens voor de factuur.

De klankbordworkshop na afloop:

We hebben met veel plezier deelgenomen aan de klankbord workshop. Al snel kwamen we in een prettige en zachte stemming door het samen zijn. De opdrachten waren leuk en afwisselend. Echt een aanrader om je vrij te zingen met een fijne docente. Wij hebben genoten!

Meer testimonials na afloop van de workshop

Op een een mooie na-zomerdag. Zo’n dag waarop de zomer laat merken nog niet te willen vertrekken en de herfst de zomer nog wat ruimte gunt.
De wetenschap dat ik deze dag mag meedoen met een gratis klankworkshop voelt als een klein cadeautje; een rustmoment helemaal voor mezelf. Ofschoon ik zing als een kraai, als ik mijn tienerdochter mag geloven, heb ik me toch laten verleiden dit te doen. Omdat zingen zo lekker voelt (als je zeker weet dat niemand de kraai kan horen)

Agenda

ma 17 december

Wekelijks minibreak-stress-spreekuur

15:00 uur - Iedere maandag in de maanden oktober, november en december 2018! Bazuindreef 37, 3845DA, Harderwijk

Nieuws

17 september 2018

Bepaalt jouw aandoening iedere dag jouw energieniveau?

Lees hier meer over:
Lees verder
12 september 2018

Nee hoor begeleiding zoeken, terwijl er “niks” aan de hand is, kom nou, dat heb ik niet nodig

Ja inderdaad, ik betrap mijzelf er ook op! Mijn drempel was hoog De kapper daar ga ik maandelijks even naar toe om mijn haren te laten knippen. 2 keer per jaar ga ik naar de tandarts om mijn gebit te laten nakijken en laat ik ook de mondhygiëniste mijn gebit schoonmaken, anders raak ik op [...]
Lees verder
27 augustus 2018

Kun je ons helpen? Vragenlijst over eenzaamheid in de ICT en Technische sector

Kun je ons helpen? Er zijn genoeg vacatures in de ICT sector en toch vind jij niet de juiste plek voor jouzelf! Wij horen graag van jou wat jouw ervaring is, zodat we het onderwerp eenzaamheid meer naar buiten kunnen brengen. Gewoonweg om burn-out of andere langdurige ziektes te voorkomen. Medio oktober/november verloten we 4 [...]
Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Facebook


LinkedIn


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Dit is een Zeg maar Alex website.