Workshop “Laat je stem spreken”

Laat je stem spreken en volg je hart

Klanken weerkaatsen en roepen een reactie op. Tijdens deze workshop gaan we naar verschillende klanken luisteren en praten over welke gevoelens die klanken oproepen. Ook praten we over wat je met die gevoelens kunt doen; hoe je ze kunt uiten, bijvoorbeeld door weer klanken te maken met je eigen stem.

Je stem is namelijk een kwetsbaar instrument, maar vertelt je precies hoe je je voelt.

Wil jij ontspanning in je hoofd en je eigen stem leren kennen? Doe dan mee aan deze klankbordworkshop.

Resultaat

Na deze workshop heb je handvatten om je mentale weerstand te verminderen, om je hart te openen, je fysiek te ontspannen en ruimte in je hoofd te krijgen. Ook ontdek je wat je met je stem kunt bereiken, vergroot je je zelfvertrouwen en verbeter je je zelfbeeld. Je komt in contact met je emoties en ontdekt waar jouw weerstand zit. Zo werk je aan ontspanning.

 

Waar & Wanneer

In de agenda onderaan deze pagina kun je lezen wanneer  en waar de workshop aangeboden wordt. Zie de agenda!

Kun je niet op deze datum? Schrijf je dan in, dan kun je een voorkeur-datum aangeven en je alvast inschrijven. Ik neem dan snel contact met je op.

Kosten

Voor deze bijzondere workshop betaal je € 50,00 p.p incl. BTW

Na je aanmelding ontvang je een factuur. Zodra de betaling binnen is, is je inschrijving definitief. De workshop dient uiterlijk twee dagen voor de start betaald te zijn.

 

Aanmelden

Aanmelden doe je hier

Geef daarin aan voor welke workshop (inclusief datum en én locatie) je je inschrijft en vermeld s.v.p. ook je emailadresgegevens voor de factuur.

De klankbordworkshop na afloop:

We hebben met veel plezier deelgenomen aan de klankbord workshop. Al snel kwamen we in een prettige en zachte stemming door het samen zijn. De opdrachten waren leuk en afwisselend. Echt een aanrader om je vrij te zingen met een fijne docente. Wij hebben genoten!

Meer testimonials na afloop van de workshop

Op een een mooie na-zomerdag. Zo’n dag waarop de zomer laat merken nog niet te willen vertrekken en de herfst de zomer nog wat ruimte gunt.
De wetenschap dat ik deze dag mag meedoen met een gratis klankworkshop voelt als een klein cadeautje; een rustmoment helemaal voor mezelf. Ofschoon ik zing als een kraai, als ik mijn tienerdochter mag geloven, heb ik me toch laten verleiden dit te doen. Omdat zingen zo lekker voelt (als je zeker weet dat niemand de kraai kan horen)

Nieuws

13 september 2019

Wegens voorbereidend werk geen individuele afspraken tussen 1 oktober en 1 december

. Minder=Meer gaat #verhuizen! Een nieuw adres in Harderwijk wordt ons thuis vanaf medio november. Tussen half september en december ben ik om die reden minder aan het werk. Ook ik heb een #chronische aandoening en ga om mijn eigen #leef-balans goed te houden meer op de achtergrond werken deze komende weken. Deze tijd ga ik gebruiken om [...]
Lees verder
05 mei 2019

Gedicht- Loslaten

Loslaten Wie ben ik Onderzoekend De wereld is ruimte Mijn hart staat open Langzaam zijn het de kleine dingen die het doen Een gebaar, een arm om mij heen Warmte Zonder schaamte laat ik mijn stem horen Nooitgedacht tevoren Mijn patroon er altijd moeten zijn, het zeggen gaat nu ook zonder woorden Het pure “vakantiegevoel” [...]
Lees verder
05 april 2019

Muziek en werken een krachtige combinatie!

Een pianist van 93 jaar die energiek leeft en het volgehouden heeft omdat hij muziek maakt en liefde kent. Wat heeft dit nu met mij te maken, denk je misschien. Ik word toch geen 93 want ik heb al te maken met een aandoening. En ik ga toch eerder met pensioen, want ik houd het [...]
Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Facebook


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Dit is een Zeg maar Alex website.