Workshops

Verdiepende Workshops

Workshop 1
“Laat je stem spreken”

basisworkshop

Klanken weerkaatsen en roepen een reactie op. Tijdens deze workshop gaan we naar verschillende klanten luisteren en praten over welke gevoelens die klanken oproepen. Ook praten we over wat je met die gevoelens kunt doen; hoe je ze kunt uiten, bijvoorbeeld door weer klanken te maken met je eigen stem.
Een persoonlijke reis naar je gevoel en het waarderen van je eigen stemgeluid.

 

Muziek interventies tijdens de workshop

Tijdens mijn workshops maak ik gebruik van muziekinterventies.
Inmiddels wordt steeds meer bekend dat muziek ingezet kan worden om gevoel en emoties meer aan het oppervlak te krijgen. Belemmeringen worden opgeheven zodat je geheel op kan gaan in de beweging, klanken en gevoel.

De interventies zijn gebaseerd op de muziekmethodiek van Karen Boerdam,

 

Workshop 2
“Nootgreep”

Vervolgworkshop “Laat je stem spreken”

Een verdiepende workshop om jouw eigen klanken via verschillende oefeningen en visualisaties te verbinden met jou en met de andere deelnemers.
Via de 3 niveaus, Buik. Hart en Kruin neemt de muziek en je eigen stemklank je mee naar een diep gevoelsniveau. Door een mix van compassie-, luister, visualisatie en klankoefeningen wordt de weg naar jou eigenheid en “zijn” geraakt.

note: Een uitgebreide beschrijving zal op korte termijn toegevoegd worden. Heb je interesse en wil je alvast meer weten? Stuur dan een email
naar: info@minderisgelijkaanmeer.nl

Nieuws

Facebook


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Dit is een Zeg maar Alex website.