Workshops

Verdiepende Workshops

Workshop
“Laat je stem spreken”

Klanken weerkaatsen en roepen een reactie op. Tijdens deze workshop gaan we naar verschillende klanten luisteren en praten over welke gevoelens die klanken oproepen. Ook praten we over wat je met die gevoelens kunt doen; hoe je ze kunt uiten, bijvoorbeeld door weer klanken te maken met je eigen stem.

De kracht van energie

Op bepaalde momenten kan het zijn dat je een tijdje wat minder goed in je vel zit. Je kunt last krijgen van vermoeidheid, onrust of neerslachtigheid en vaak kun je tegenslagen minder goed handelen.

Alles is ‘teveel’! Dan is de kans groot dat je last van stress hebt.

Workshops in bedrijven

Tuinhof Vitaal en Minder=Meer Coaching & Advies bieden een ervaringsgerichte workshop op basis van mindfulness waarbij met stem, klanken, klankborden geoefend wordt. Dat leidt tot zelfvertrouwen, lef, persoonlijk leiderschap en compassie voor uw medewerkers én u als werkgever.

Agenda

ma 17 december

Wekelijks minibreak-stress-spreekuur

15:00 uur - Iedere maandag in de maanden oktober, november en december 2018! Bazuindreef 37, 3845DA, Harderwijk

Nieuws

17 september 2018

Bepaalt jouw aandoening iedere dag jouw energieniveau?

Lees hier meer over:
Lees verder
12 september 2018

Nee hoor begeleiding zoeken, terwijl er “niks” aan de hand is, kom nou, dat heb ik niet nodig

Ja inderdaad, ik betrap mijzelf er ook op! Mijn drempel was hoog De kapper daar ga ik maandelijks even naar toe om mijn haren te laten knippen. 2 keer per jaar ga ik naar de tandarts om mijn gebit te laten nakijken en laat ik ook de mondhygiëniste mijn gebit schoonmaken, anders raak ik op [...]
Lees verder
27 augustus 2018

Kun je ons helpen? Vragenlijst over eenzaamheid in de ICT en Technische sector

Kun je ons helpen? Er zijn genoeg vacatures in de ICT sector en toch vind jij niet de juiste plek voor jouzelf! Wij horen graag van jou wat jouw ervaring is, zodat we het onderwerp eenzaamheid meer naar buiten kunnen brengen. Gewoonweg om burn-out of andere langdurige ziektes te voorkomen. Medio oktober/november verloten we 4 [...]
Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Facebook


LinkedIn


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Dit is een Zeg maar Alex website.