Teamcoaching voor bedrijven

Heb jij als manager een team met een

Klaagcultuur

Herman heeft een team waar in de gangen en bij de koffie corner veel geklaagd wordt.

De klanten merken dit ook. In het werkoverleg blijft het echter stil over dit onderwerp.

Hoge werkdruk

Het team heeft collectieve werkdruk of zeg maar stress.

De koers binnen het team is onduidelijk. Hierdoor krijgen ze vaak te maken met zaken die te lang blijven liggen.

Hoog ziekteverzuim

Irene haar team heeft een ziekte verzuim van 7,5%. Binnen de bedrijfstak is dit maar 4,5%. Ze heeft een budgetprobleem en kan ze ook geen goede vervanging vinden. Ze zit met haar handen in haar haar

Nieuws

05 april 2019

Muziek en werken een krachtige combinatie!

Een pianist van 93 jaar die energiek leeft en het volgehouden heeft omdat hij muziek maakt en liefde kent. Wat heeft dit nu met mij te maken, denk je misschien. Ik word toch geen 93 want ik heb al te maken met een aandoening. En ik ga toch eerder met pensioen, want ik houd het [...]
Lees verder
17 september 2018

Bepaalt jouw aandoening iedere dag jouw energieniveau?

Lees hier meer over:
Lees verder
12 september 2018

Nee hoor begeleiding zoeken, terwijl er “niks” aan de hand is, kom nou, dat heb ik niet nodig

Ja inderdaad, ik betrap mijzelf er ook op! Mijn drempel was hoog De kapper daar ga ik maandelijks even naar toe om mijn haren te laten knippen. 2 keer per jaar ga ik naar de tandarts om mijn gebit te laten nakijken en laat ik ook de mondhygiëniste mijn gebit schoonmaken, anders raak ik op [...]
Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Facebook


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Dit is een Zeg maar Alex website.