Privacy verklaring, Cookies & Algemene Voorwaarden

Jouw PRIVACY

Bedankt voor je bezoek aan mijn website Minder=Meer Coaching & Advies waar helderheid een groot goed is. Bij nadere interesse kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief of je doet een aanvraag voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarbij laat je online sporen na en/of persoonlijke gegevens achter.

Dat vraagt om bewust informeren en beveiligen

Als onderneming ben ik verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel, en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring. Deze dient beknopt, transparant, begrijpelijk en gemakkelijk toegankelijk te zijn. Die waarden liggen zo dicht bij wat ik -onder meer- wil uitstralen met mijn website (eenvoudig, rijk, open, helder, verbindend), dat het vormgeven van deze verklaring zowaar plezierig was.

Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld

Uiteraard. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief gebruik ik je gegevens alleen voor dat doel. Als je een kennismakingsgesprek aanvraagt via de knop naar het contactformulier, gebruik ik je e-mailadres of telefoonnummer om contact met je op te nemen. De persoonlijke toelichting die je er eventueel bij vermeldt, verlaat mijn mailbox niet. Over dat alles hieronder in detail meer.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?

Doordat je de website bezoekt, een contactformulier invult, en/of gebruik maakt van de diensten van Minder=Meer Coaching & Advies, worden je persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres (het adres vanaf waar de website is bezocht, oftewel de gebruikte internetverbinding) en gegevens over je activiteiten op de website.

Waarom worden die opgevraagd?

Om contact met je op te nemen en om de dienstverlening te kunnen uitvoeren (een individueel begeleidingstraject of groepsbijeenkomst). Ik gebruik je naam en contactgegevens logischerwijs om contact te onderhouden en je te informeren over relevante, aan de begeleiding gerelateerde zaken. De begeleiding is inclusief alle support buiten de sessies om, en alle informatie die je per mail deelt, sla ik zorgvuldig op. Telefonisch gedeelde informatie wordt niet schriftelijk vastgelegd. Heb je je aangemeld voor de nieuwsbrief dan worden deze verwerkt om nieuwsbrieven te versturen of je anderszins te informeren over mijn bedrijfsactiviteiten, en om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.

Wat gebeurt er niet met je gegevens?

Je gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, noch voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen (dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens).

Worden je gegevens met derden gedeeld?

Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening:

  • Accountant, vanwege inzage in facturen met adresgegevens
  • Websitebeheerder voor de opslag van gegevens uit contactformulieren en de aanmelding voor de gratis vijfdaagse

Met deze 2 partijen ben ik een verwerkers-overeenkomst overeengekomen.

  • Voor begeleidingstrajecten via Mentavitalis heb ik de verwerkers-overeenkomst getekend van Mentavitalis.

Nieuwsbrief

Onderaan iedere nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Gratis vijfdaagse

Heb je je ingeschreven voor de gratis vijfdaagse, dan blijven je inloggegevens 1 jaar actief. Zonder tegen bericht worden je gegevens na een jaar uit de website verwijderd. Natuurlijk kun je altijd zelf aangeven:

  • Dat je ingeschreven wilt blijven staan
  • Dat je eerder dan dit jaar je inloggegevens wilt laten verwijderen

Je kunt hiervoor een email sturen naar: mijn emailadres

Begeleidingstrajecten

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als jouw behandelende counselor, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door AVG (en indien van toepassing de WGBO) de nieuwe Europese privacywetgeving.

Wil je meer weten over het bewaren van jouw gegevens, dan kun je hieronder de totale verklaring downloaden in pdf formaat:

PDF- privacyverklaring

Download hier de algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden kun je onder andere meer lezen over:

  • De betalingscondities
  • Etische code
  • Het maken van afspraken en annuleringen
  • De verwijzing naar de Privacywetgeving

PDF algemene voorwaarden

Cookieverklaring

Minder=Meer Coaching & Advies maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig bestand dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen.

Sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies kunnen automatisch worden verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit en de juiste instellingen op je webbrouwser hebt aangegeven.

Permanente cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij je herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Minder= Meer Coaching & Advies gebruikt deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

 

Recht op inzage en correctie of verwijdering van je gegevens

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van je gegevens. Zie hiervoor mijn privacyverklaring en mijn algemene voorwaarden. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, stuur je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Deze kunt je terug vinden in de instellingen van jouw browser.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kun je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van je browser.

Wil je meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:

Minder=Meer Coaching & Advies is aangesloten bij het CAT (collectief alternatieve therapeuten)

Hierdoor ben ik verzekerd van een professionele begeleiding & Advies op alles wat met de kwaliteit van mijn werk te maken heeft en ben ik ook aangesloten bij de geschillen commissie het GAT.

 

Agenda

ma 17 december

Wekelijks minibreak-stress-spreekuur

15:00 uur - Iedere maandag in de maanden oktober, november en december 2018! Bazuindreef 37, 3845DA, Harderwijk

Nieuws

17 september 2018

Bepaalt jouw aandoening iedere dag jouw energieniveau?

Lees hier meer over:
Lees verder
12 september 2018

Nee hoor begeleiding zoeken, terwijl er “niks” aan de hand is, kom nou, dat heb ik niet nodig

Ja inderdaad, ik betrap mijzelf er ook op! Mijn drempel was hoog De kapper daar ga ik maandelijks even naar toe om mijn haren te laten knippen. 2 keer per jaar ga ik naar de tandarts om mijn gebit te laten nakijken en laat ik ook de mondhygiëniste mijn gebit schoonmaken, anders raak ik op [...]
Lees verder
27 augustus 2018

Kun je ons helpen? Vragenlijst over eenzaamheid in de ICT en Technische sector

Kun je ons helpen? Er zijn genoeg vacatures in de ICT sector en toch vind jij niet de juiste plek voor jouzelf! Wij horen graag van jou wat jouw ervaring is, zodat we het onderwerp eenzaamheid meer naar buiten kunnen brengen. Gewoonweg om burn-out of andere langdurige ziektes te voorkomen. Medio oktober/november verloten we 4 [...]
Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Facebook


LinkedIn


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Dit is een Zeg maar Alex website.