Partners

Voor mij staat een complementaire aanpak centraal. Dat betekent dat ik samenwerk en doorverwijs naar collega’s die begeleiding bieden op het gebied van mindfulness, stress, bewegen en voeding. Herstel en het vinden van een goede energiebalans vindt sneller plaats als alle elementen, mentaal, fysiek en voedingspatronen aan de orde zijn geweest.

Ik organiseer gezamenlijke activiteiten zodat je kunt ervaren wat aandacht op beweging, ontspanning, voeding en stress-counseling jou kan opleveren.

Collega`s zijn voor mij ook belangrijk om mijn vakkennis en vaardigheden bij te houden door middel van intervisie en individuele afspraken. Dat doe ik dan ook regelmatig.

Ik werk samen met de volgende professionals:


Hennie Hallink van www.hartcounseling.nl

Mijn naam is Hennie Hallink (1967), getrouwd, moeder van 2 studerende jongeren en ik ben momenteel werkzaam als Counselor/ Heartmath 1:1 Provider in mijn eigen praktijk.

Na twintig jaar onderwijservaring (leerkracht/ zorgcoördinator/ Remedial Teacher en coach van leerkrachten) heb ik in 2010 de stap genomen om voor mezelf te gaan beginnen.

In 2005 ben ik afgestudeerd als Relatiecounselor en heb me de afgelopen jaren geschoold in stressreductie. Hiervoor heb ik de Professionalstraining bij Heartmath Benelux gevolgd in 2007 en in 2009 de Providerstraining succesvol afgerond.
Jarenlang werk ik al met tieners en ik vind deze leeftijdsgroep erg leuk om mee te werken. Ik ervaar het als een grote uitdaging om met jou te gaan werken aan je eigen kwaliteiten. Je zult dan ervaren dat je vanuit je positieve gevoel de hele wereld aankan.

Het Stress Reductie Programma van HeartMath vind ik een prachtige methode om je op een effectieve manier te leren omgaan met alles wat er op je afkomt in je leven.

 


Jeroen Stoffels van Harttrainen.nl,

Jeroen stelt zich vaak voor als Stressdokter. Mensen beter maken is wat ik graag doe. Niet als dokter. Wel als spreker, trainer en coach en bedrijfspsycholoog. Dat is mijn werk.
Naast gelicenseerd  Heartmath®  trainer  en  Heartmathcoach® ben ik gelicenseerd Brainmanagement Mental Wellness coach en gediplomeerd BMR therapeut. Sinds 2010 actief als trainer en coach. Hij heeft er zelfs een boek over geschreven.
Mijn eerste ervaring met hartcoherentie was in 2008. Ik leerde dat gedurende een korte periode anders ademen je heel veel energie oplevert. Je kunt snel om gaan met spannende situaties. Een doorbraak was dat je het kan meten. En de meetapparatuur zit in een klein doosje wat nu bekend is onder de emwave 2. Wat kan dit apparaatje? Meten hoe je “stress gevoel” is. En door praktische direct toepasbare technieken verandert de stress in positieve energie. En dat zie je weer op het apparaatje. Echt een gave beleving.
Sindsdien ben ik ambassadeur en wil ik dit graag delen. Zo simpel en effectief dat iedereen het kan.

Martijn Stuiver van Stuiver Training & Coaching

Martijn Stuiver helpt leidinggevenden en teams om zelf duurzaam te veranderen. “Mijn ambitie is om ondernemers, leidinggevenden en hun teams zelf te leren ontdekken hoe zij hun samenwerking kunnen verbeteren. Vaak wordt er verbazingwekkend weinig uit teamwork gehaald. En dit terwijl het aantal veranderingen en de stress toeneemt in bedrijven. In de praktijk gaat veel aandacht uit naar het afronden van taken en projecten, terwijl aandacht voor zaken als werkdruk, werkplezier, eigen functioneren, vertrouwen en verbinding veel belangrijker zijn om met meer plezier beter te gaan presteren. Dit komt met grote regelmaat terug uit de teamscans (soort APK) die hij met teams houdt binnen bedrijven van groot tot klein.” Middels training en coaching helpt hij hen graag verder. Martijn is ook als associate partner en verandercoach betrokken bij Passionned Group. Regelmatig publiceert Martijn over onderwerpen als teamdynamiek, samenwerken, feedback, leidinggeven en gedragsverandering. Ook verzorgt hij open trainingen (zoals over feedback, samenwerken en teamperformance).

 

In januari 2018 verzorgen Martijn Stuiver en ik een seminar rondom het thema werkstress en werkplezier.

WERKVINDEN 2.0 ALPHEN A/D RIJN

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vind ik belangrijk. Ik help dan ook graag oudere werkzoekenden bij hun persoonlijk proces zodat de drempel om werk te vinden lager wordt.

Samen met Werkvinden 2.0 heb ik dan ook twee workshops ontwikkeld die aansluiten bij iedereen die werk zoekt en handvatten wil krijgen om overeind te blijven tijdens dit zoekproces.

  • Workshop 1: Ontdek je unieke talent en innerlijke veerkracht
  • Workshop 2: Het opladen van de sollicitatie energie batterij


Ida Tuinhof, is 58 jaar en eigenaar van Tuinhof Vitaal.

Zij woont en werkt in Leiden.
Als Mindfulness-, Breathworks-, Compassietrainer en als Pilatesdocent helpt ze mensen om anders om te gaan met stress en pijn. Haar achtergrond als Cesar- en fysiotherapeut en Adviseur Arbeid & Gezondheid spelen daarbij ook een belangrijke rol.

Samen met Ida bied ik de workshop “zit er muziek in uw bedrijf ” aan.

Meer informatie hierover kun je lezen: Zit er muziek in uw bedrijf

Agenda

ma 17 december

Wekelijks minibreak-stress-spreekuur

15:00 uur - Iedere maandag in de maanden oktober, november en december 2018! Bazuindreef 37, 3845DA, Harderwijk

Nieuws

17 september 2018

Bepaalt jouw aandoening iedere dag jouw energieniveau?

Lees hier meer over:
Lees verder
12 september 2018

Nee hoor begeleiding zoeken, terwijl er “niks” aan de hand is, kom nou, dat heb ik niet nodig

Ja inderdaad, ik betrap mijzelf er ook op! Mijn drempel was hoog De kapper daar ga ik maandelijks even naar toe om mijn haren te laten knippen. 2 keer per jaar ga ik naar de tandarts om mijn gebit te laten nakijken en laat ik ook de mondhygiëniste mijn gebit schoonmaken, anders raak ik op [...]
Lees verder
27 augustus 2018

Kun je ons helpen? Vragenlijst over eenzaamheid in de ICT en Technische sector

Kun je ons helpen? Er zijn genoeg vacatures in de ICT sector en toch vind jij niet de juiste plek voor jouzelf! Wij horen graag van jou wat jouw ervaring is, zodat we het onderwerp eenzaamheid meer naar buiten kunnen brengen. Gewoonweg om burn-out of andere langdurige ziektes te voorkomen. Medio oktober/november verloten we 4 [...]
Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Facebook


LinkedIn


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Dit is een Zeg maar Alex website.