Over mij

Ik ben Emke Meesters-van Biemen en ik ben stresscounselor, levenscoach en re-integratiecoach. Ik heb (al 20 jaar) een schildklieraandoening. Dat geeft mij eersteklas ervaring in hoe het is om te werken of te ondernemen met een lijf dat niet altijd doet wat jij graag wilt.

Ik heb geleerd dat een deel van de oplossing ligt in communicatie; door te vertellen over mijn aandoening en samen te werken aan een oplossing kan ik inmiddels prima functioneren. Vanuit die ervaring help ik jou ook graag verder.

Natuurlijk begeleid ik je niet alleen vanuit mijn werk- en levenservaring. Ik ben gecertificeerd/ gediplomeerd stress-counselor en vernieuwend coach (Sonnevelt opleidingen) en kan je daardoor gefundeerd helpen. Kan ik dit niet? Dan verwijs ik je door naar iemand van wie ik denk dat die beter bij jou past.

Tijdens mijn begeleiding richt ik me op wat voor jou haalbaar en realistisch is. Dat betekent niet dat het altijd gemakkelijk is, want natuurlijk gaan we je grenzen opzoeken. Maar opzoeken betekent dat je ze leert herkennen, zodat je er minder snel overheen gaat. En dat alles doe ik vanuit compassie, spiegeling, inspiratie, muziek en kleur.

Ik maak nu meer uren dan ooit tevoren, maar ik houd het werk gemakkelijk vol omdat ik vanuit mijn hart werk. Het raakt mij als ik jou kan inspireren en je raak als mens. Dat jij jouw innerlijke veerkracht dagelijks voelt zodat je met plezier aan het werk kunt zijn én blijven.

Mijn werkzaamheden als loopbaan- en re-integratiecoach en als stresscounselor heeft mij waardevolle werkdagen opgeleverd. Mijn route naar mijn huidige werkleven heeft mij vele inzichten, leermomenten en zijpaden gegeven. Deze ervaringen deel ik graag met jou.

Door mijn begeleiding geef ik jou de gereedschappen om aan het werk te blijven en wordt de kans dat je langdurig ziek wordt beperkt.

Vanaf 2000 ben ik loopbaan- en mobiliteitscoach. Ik raak zo geïnspireerd door de manier waarop iedereen zich tijdens de gesprekken kwetsbaar opstelt en openstaat voor verandering en een nieuwe toekomst.

In 2015 heb ik mijn diensten uitgebreid met stresscounseling en in 2016 met vernieuwend coachen. Zo kan ik nog meer verdieping bieden tijdens mijn begeleiding. Beide opleidingen paste goed bij de persoonlijke fase waarin ik zelf toen zat. Nu voeg ik, gedreven door mijn passie voor muziek, muzikale elementen toe tijdens mijn begeleiding. Ik heb gemerkt dat muziek verbindt, geneest en ontspant.

Wil je meer weten of nader kennismaken?
klik hier voor contactinformatie

Nieuws

17 september 2018

Bepaalt jouw aandoening iedere dag jouw energieniveau?

Lees hier meer over:
Lees verder
12 september 2018

Nee hoor begeleiding zoeken, terwijl er “niks” aan de hand is, kom nou, dat heb ik niet nodig

Ja inderdaad, ik betrap mijzelf er ook op! Mijn drempel was hoog De kapper daar ga ik maandelijks even naar toe om mijn haren te laten knippen. 2 keer per jaar ga ik naar de tandarts om mijn gebit te laten nakijken en laat ik ook de mondhygiëniste mijn gebit schoonmaken, anders raak ik op [...]
Lees verder
27 augustus 2018

Kun je ons helpen? Vragenlijst over eenzaamheid in de ICT en Technische sector

Kun je ons helpen? Er zijn genoeg vacatures in de ICT sector en toch vind jij niet de juiste plek voor jouzelf! Wij horen graag van jou wat jouw ervaring is, zodat we het onderwerp eenzaamheid meer naar buiten kunnen brengen. Gewoonweg om burn-out of andere langdurige ziektes te voorkomen. Medio oktober/november verloten we 4 [...]
Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Facebook


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Dit is een Zeg maar Alex website.