Over mij

Ik ben Emke Meesters-van Biemen en ik ben stresscounselor, levenscoach en re-integratiecoach. Ik heb (al 20 jaar) een schildklieraandoening. Dat geeft mij eersteklas ervaring in hoe het is om te werken of te ondernemen met een lijf dat niet altijd doet wat jij graag wilt.

Ik heb geleerd dat een deel van de oplossing ligt in communicatie; door te vertellen over mijn aandoening en samen te werken aan een oplossing kan ik inmiddels prima functioneren. Vanuit die ervaring help ik jou ook graag verder.

Natuurlijk begeleid ik je niet alleen vanuit mijn werk- en levenservaring. Ik ben gecertificeerd/ gediplomeerd stress-counselor en vernieuwend coach (Sonnevelt opleidingen) en kan je daardoor gefundeerd helpen. Kan ik dit niet? Dan verwijs ik je door naar iemand van wie ik denk dat die beter bij jou past.

Tijdens mijn begeleiding richt ik me op wat voor jou haalbaar en realistisch is. Dat betekent niet dat het altijd gemakkelijk is, want natuurlijk gaan we je grenzen opzoeken. Maar opzoeken betekent dat je ze leert herkennen, zodat je er minder snel overheen gaat. En dat alles doe ik vanuit compassie, spiegeling, inspiratie, muziek en kleur.

Ook voor mij geldt dat ik iedere dag bepaal hoeveel uren ik kan werken. De welbekende uitspraak “practice what you preach” houdt mij dan ook iedere dag scherp. Het raakt mij als ik jou kan inspireren en je raak als mens. Dat jij jouw innerlijke veerkracht dagelijks voelt zodat je met plezier aan het werk kunt zijn én blijven.

Mijn werkzaamheden als loopbaan- en re-integratiecoach en als stresscounselor heeft mij waardevolle werkdagen opgeleverd. Mijn route naar mijn huidige werkleven heeft mij vele inzichten, leermomenten en zijpaden gegeven. Deze ervaringen deel ik graag met jou.

Door mijn begeleiding geef ik jou de gereedschappen om aan het werk te blijven en wordt de kans dat je langdurig ziek wordt beperkt.

Vanaf 2000 ben ik loopbaan- en mobiliteitscoach. Ik raak zo geïnspireerd door de manier waarop iedereen zich tijdens de gesprekken kwetsbaar opstelt en openstaat voor verandering en een nieuwe toekomst.

In 2015 heb ik mijn diensten uitgebreid met stresscounseling en in 2016 met vernieuwend coachen. Zo kan ik nog meer verdieping bieden tijdens mijn begeleiding. Beide opleidingen paste goed bij de persoonlijke fase waarin ik zelf toen zat. Nu voeg ik, gedreven door mijn passie voor muziek, muzikale elementen toe tijdens mijn begeleiding. Ik heb gemerkt dat muziek verbindt, geneest en ontspant.

Wil je meer weten of nader kennismaken?
klik hier voor contactinformatie

Nieuws

13 september 2019

Wegens voorbereidend werk geen individuele afspraken tussen 1 oktober en 1 december

. Minder=Meer gaat #verhuizen! Een nieuw adres in Harderwijk wordt ons thuis vanaf medio november. Tussen half september en december ben ik om die reden minder aan het werk. Ook ik heb een #chronische aandoening en ga om mijn eigen #leef-balans goed te houden meer op de achtergrond werken deze komende weken. Deze tijd ga ik gebruiken om [...]
Lees verder
05 mei 2019

Gedicht- Loslaten

Loslaten Wie ben ik Onderzoekend De wereld is ruimte Mijn hart staat open Langzaam zijn het de kleine dingen die het doen Een gebaar, een arm om mij heen Warmte Zonder schaamte laat ik mijn stem horen Nooitgedacht tevoren Mijn patroon er altijd moeten zijn, het zeggen gaat nu ook zonder woorden Het pure “vakantiegevoel” [...]
Lees verder
05 april 2019

Muziek en werken een krachtige combinatie!

Een pianist van 93 jaar die energiek leeft en het volgehouden heeft omdat hij muziek maakt en liefde kent. Wat heeft dit nu met mij te maken, denk je misschien. Ik word toch geen 93 want ik heb al te maken met een aandoening. En ik ga toch eerder met pensioen, want ik houd het [...]
Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Facebook


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Dit is een Zeg maar Alex website.