Het Stress-Spreekuur

Ga jij iedere dag met pijn in je buik naar je werk?

Meld je dan aan voor het herfst maandagmiddag ont-stress uurtje. Dan onderzoeken we samen hoe jij weer ontspannen naar je werk kunt gaan.

Hoe?

Tijdens het stress-spreekuur bied ik een ontspanningsoefening aan die je iedere dag zelf kunt uitvoeren.
Even een momentje voor jezelf duurt ongeveer net zo lang als tandenpoetsen en aankleden.  Een gewoontevorming die met weinig inspanning veel brengt. Voorafgaand aan deze ontspannen oefening praten we over gebeurtenissen in het dagelijks leven die jou teveel stress geven.

Dit Spreekuur is voor jou als je:

  • Tijdelijk teveel stress hebt
  • Wilt onderzoeken waar die stress vandaan komt
  • Vragen hebt over stress

Insteek

In het eerste deel van het gesprek bespreken we de kern van jouw stress en daarna doen we een oefening om de stress meteen te verlichten. Door in gesprek te gaan over je stress en stressgevoeligheid, ontstaat bewustzijn over je stressniveau en kun je op zoek gaan naar een betere stressbalans. Het mentaal ont-stressen geeft je inzicht in de oorzaak van je stress (en dus ook hoe je dit kunt vermijden). De oefening helpt je te ontspannen en de stress los te laten.

Wanneer

Vanaf januari 2020  op aanvraag maak ik een afspraak bij “Letsflex” Engelserf 35 te Harderwijk.

Kun je niet of is het Spreekuur niet bij jou in de buurt? Kies dan voor een sessie via Skype. Je kunt dan, net als op het spreekuur, praten over je stress en ik help je met handvatten en een oefening om ermee om te gaan. Ook deze gesprekken duren ongeveer 20 minuten.

Kosten

Een sessie van ongeveer 20 á 30 minuten kost € 15,-. Na boeking ontvang je een factuur.

Deze sessies worden niet vergoed vanuit je zorgverzekering.

Je kunt je aanmelden via de knop hieronder

Reacties Stress-spreekuur

Het was heel fijn om eerst een gesprek te hebben en daarna een ontspannende massage. Voordeel van de stoelmassage is dat je daarvan niet zo loom wordt als na een andere massage.
Ik kan er nu weer tegenaan.

B.N. Leiden

Wat bieden jullie een mooie combinatie aan! Erg treffend, verdiepend en ontspannen. Ik denk dat dit erg waardevol is voor mensen.

C.K. Leiden

Wat ik kreeg was een open vriendelijk welkom.
Inzicht over hoe het nu mentaal, maar ook lichamelijk met me is gesteld.

Heel prettig.

D.L Leiden

Wat een leuk concept. Als je niet zo’n prater bent, biedt de massage erg veel ontspanning en openheid. Na een zwaar gesprek zal een massage ook goed werken.

G. d. M Leiden

Nieuws

13 september 2019

Wegens voorbereidend werk geen individuele afspraken tussen 1 oktober en 1 december

. Minder=Meer gaat #verhuizen! Een nieuw adres in Harderwijk wordt ons thuis vanaf medio november. Tussen half september en december ben ik om die reden minder aan het werk. Ook ik heb een #chronische aandoening en ga om mijn eigen #leef-balans goed te houden meer op de achtergrond werken deze komende weken. Deze tijd ga ik gebruiken om [...]
Lees verder
05 mei 2019

Gedicht- Loslaten

Loslaten Wie ben ik Onderzoekend De wereld is ruimte Mijn hart staat open Langzaam zijn het de kleine dingen die het doen Een gebaar, een arm om mij heen Warmte Zonder schaamte laat ik mijn stem horen Nooitgedacht tevoren Mijn patroon er altijd moeten zijn, het zeggen gaat nu ook zonder woorden Het pure “vakantiegevoel” [...]
Lees verder
05 april 2019

Muziek en werken een krachtige combinatie!

Een pianist van 93 jaar die energiek leeft en het volgehouden heeft omdat hij muziek maakt en liefde kent. Wat heeft dit nu met mij te maken, denk je misschien. Ik word toch geen 93 want ik heb al te maken met een aandoening. En ik ga toch eerder met pensioen, want ik houd het [...]
Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Facebook


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Dit is een Zeg maar Alex website.