Het Stress-Spreekuur

Ga jij iedere dag met pijn in je buik naar je werk?

Meld je dan aan voor het herfst maandagmiddag ont-stress uurtje. Dan onderzoeken we samen hoe jij weer ontspannen naar je werk kunt gaan.

Hoe?

Tijdens het stress-spreekuur bied ik een ontspanningsoefening aan die je iedere dag zelf kunt uitvoeren.
Even een momentje voor jezelf duurt ongeveer net zo lang als tandenpoetsen en aankleden.  Een gewoontevorming die met weinig inspanning veel brengt. Voorafgaand aan deze ontspannen oefening praten we over gebeurtenissen in het dagelijks leven die jou teveel stress geven.

Dit Spreekuur is voor jou als je:

  • Tijdelijk teveel stress hebt
  • Wilt onderzoeken waar die stress vandaan komt
  • Vragen hebt over stress

Insteek

In het eerste deel van het gesprek bespreken we de kern van jouw stress en daarna doen we een oefening om de stress meteen te verlichten. Door in gesprek te gaan over je stress en stressgevoeligheid, ontstaat bewustzijn over je stressniveau en kun je op zoek gaan naar een betere stressbalans. Het mentaal ont-stressen geeft je inzicht in de oorzaak van je stress (en dus ook hoe je dit kunt vermijden). De oefening helpt je te ontspannen en de stress los te laten.

Wanneer

Vanaf april 2018, iedere maandag tussen 15:00 en 16:00 uur bij mijn praktijk op de Bazuindreef 37 te Harderwijk.

Kun je niet of is het Spreekuur niet bij jou in de buurt? Kies dan voor een sessie via Skype. Je kunt dan, net als op het spreekuur, praten over je stress en ik help je met handvatten en een oefening om ermee om te gaan. Ook deze gesprekken duren ongeveer 20 minuten.

Kosten

Een sessie van ongeveer 20 á 30 minuten kost € 15,-. Na boeking ontvang je een factuur. Tot 8 oktober 2018 betaal je € 10,-!

Deze sessies worden niet vergoed vanuit je zorgverzekering.

Je kunt je aanmelden via de knop hieronder

Reacties Stress-spreekuur

Het was heel fijn om eerst een gesprek te hebben en daarna een ontspannende massage. Voordeel van de stoelmassage is dat je daarvan niet zo loom wordt als na een andere massage.
Ik kan er nu weer tegenaan.

B.N. Leiden

Wat bieden jullie een mooie combinatie aan! Erg treffend, verdiepend en ontspannen. Ik denk dat dit erg waardevol is voor mensen.

C.K. Leiden

Wat ik kreeg was een open vriendelijk welkom.
Inzicht over hoe het nu mentaal, maar ook lichamelijk met me is gesteld.

Heel prettig.

D.L Leiden

Wat een leuk concept. Als je niet zo’n prater bent, biedt de massage erg veel ontspanning en openheid. Na een zwaar gesprek zal een massage ook goed werken.

G. d. M Leiden

Agenda

ma 17 december

Wekelijks minibreak-stress-spreekuur

15:00 uur - Iedere maandag in de maanden oktober, november en december 2018! Bazuindreef 37, 3845DA, Harderwijk

Nieuws

17 september 2018

Bepaalt jouw aandoening iedere dag jouw energieniveau?

Lees hier meer over:
Lees verder
12 september 2018

Nee hoor begeleiding zoeken, terwijl er “niks” aan de hand is, kom nou, dat heb ik niet nodig

Ja inderdaad, ik betrap mijzelf er ook op! Mijn drempel was hoog De kapper daar ga ik maandelijks even naar toe om mijn haren te laten knippen. 2 keer per jaar ga ik naar de tandarts om mijn gebit te laten nakijken en laat ik ook de mondhygiëniste mijn gebit schoonmaken, anders raak ik op [...]
Lees verder
27 augustus 2018

Kun je ons helpen? Vragenlijst over eenzaamheid in de ICT en Technische sector

Kun je ons helpen? Er zijn genoeg vacatures in de ICT sector en toch vind jij niet de juiste plek voor jouzelf! Wij horen graag van jou wat jouw ervaring is, zodat we het onderwerp eenzaamheid meer naar buiten kunnen brengen. Gewoonweg om burn-out of andere langdurige ziektes te voorkomen. Medio oktober/november verloten we 4 [...]
Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Facebook


LinkedIn


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Dit is een Zeg maar Alex website.