De proeverij- teamcoaching voor bedrijven

Klik op de afbeelding om het menu te downloaden
© copywright

@Jeroen Stoffels

@Emke Meesters- van Biemen

Enkele reacties van deelnemers

Anders dan anders

Bewustwording van je eigen kunnen

Bewustwording van je eigen handelen

Bewuster eten en ademen

Voor groei en bloei in werkplezier

Een korte smaaksensatie

Waar u als team interactief ervaart om:

  • Met elkaar te genieten van de gezonde lunch
  • Op geheel andere wijze zonder woorden met elkaar in gesprek te  gaan
  • Op een “bedje” van muziek alle ingrediënten van ons menu te proeven
  • Wat het effect van “eten” op het hartritme kan zijn
  • Wat samen eten nog meer voor uw bedrijf kan betekenen

U heeft trek in:

  • Autonome medewerkers die hun eigen verantwoordelijkheid nemen
  • Een groeiend en “bloeiend” bedrijf of team
  • Innovatie
  • Creatie
  • Actie

Waar voor uw investering

Een goede  gevulde maag. Een basis waarop u het komende jaar als bedrijf of team verder door kunt groeien

Ons team van stressexperts


Nieuws

05 mei 2019

Gedicht- Loslaten

Loslaten Wie ben ik Onderzoekend De wereld is ruimte Mijn hart staat open Langzaam zijn het de kleine dingen die het doen Een gebaar, een arm om mij heen Warmte Zonder schaamte laat ik mijn stem horen Nooitgedacht tevoren Mijn patroon er altijd moeten zijn, het zeggen gaat nu ook zonder woorden Het pure “vakantiegevoel” [...]
Lees verder
05 april 2019

Muziek en werken een krachtige combinatie!

Een pianist van 93 jaar die energiek leeft en het volgehouden heeft omdat hij muziek maakt en liefde kent. Wat heeft dit nu met mij te maken, denk je misschien. Ik word toch geen 93 want ik heb al te maken met een aandoening. En ik ga toch eerder met pensioen, want ik houd het [...]
Lees verder
17 september 2018

Bepaalt jouw aandoening iedere dag jouw energieniveau?

Lees hier meer over:
Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Facebook


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Dit is een Zeg maar Alex website.