Individuele begeleiding

In zeven gesprekken, begeleid ik jou naar een gelukkig werkend leven. Zeven gesprekken waar jij jouzelf weer ont-moet. Zeven gesprekken waarna jij jouw eigen veerkracht en talent ontdekt.

Voorbeeldthema’s

 • Je vindt nog steeds dat alles moet kunnen wat je voor je chronische aandoening ook kon
 • Je legt de LAT iedere dag hoger omdat je jezelf moet bewijzen.
  Praten over je gevoelens als het moeilijk hebt doe je niet omdat jij je niet wilt aanstellen
 • Diep van binnen ben je bang om je werk te verliezen
 • Moe zijn, zijn we allemaal wel eens, toch? Maar eigenlijk weet je zelf wel dat het nu anders voelt
 • Je carrière plannen wil je niet in de prullenbak gooien

Verschillende manieren

Met individuele begeleiding kan ik je op verschillende manieren helpen: met gesprekken bij mij op de praktijk, gesprekken op je werk en gesprekken via internet (Skype). Dit laatste doe ik alleen als de afstand persoonlijke gesprekken lastig maakt, want die hebben wel mijn voorkeur.

Mogelijkheden

Ook de insteek kan verschillen, want die stem ik af op jouw wensen. We kunnen bijvoorbeeld coachende gesprekken hebben om je leren omgaan met je chronische aandoening. Ik leer je dan hoe je er een opstapje van maakt in plaats van een struikelblok.

Hulp op je werk

Ik kan ook, na gesprekken met jou, in gesprek gaan met je leidinggevende en collega`s en hen informeren over het effect van werken met een chronische aandoening, advies geven over (re)integratie en natuurlijk bouwen aan begrip zodat een goede samenwerking tot stand komt of blijft. Onbekend maakt nu eenmaal onbemind.

Resultaat

Het resultaat van individuele begeleiding bij Minder is Gelijk aan Meer is:

 • Je gaat anders om met werkdruk
 • Je hebt minder stress
 • Je bent je bewust van je kracht en energieniveau
 • Je leert betere keuzes te maken rondom je belasting
 • Je hebt een betere dagelijkse balans
 • Je hebt meer energie
 • Je kunt de emoties rondom je aandoening een plek geven
 • Je kunt naar anderen goed verwoorden wat je wel kunt (en wilt) en wat niet om zo begrip te creëren

Mijn aanpak

Als stresscounselor begeleid ik je bij de zoektocht naar jouw kracht. Jouw unieke kracht en energie, die er ook al vóór jouw aandoening was. Samen gaan we op zoek naar de antwoorden op je vragen. Antwoorden die jij vanuit jezelf gaat vinden.

Ik help je met respect en compassie om deze antwoorden te vinden. Dit doe ik door naar je te luisteren en je een spiegel voor te houden. Dit alles in een sfeer van veiligheid en vertrouwen. In onze gesprekken krijg je inzicht in je gedrag en hoe dit je dagelijkse gang van zaken beïnvloed. Ik begeleid jou zo naar voor jou juiste keuzes. Keuzes die het leven met een aandoening aangenamer kunnen maken.

Kennismaken

Goede counseling is sterk afhankelijk van of jij je prettig voelt bij mij. Daarom is het altijd mogelijk vrijblijvend kennis te maken met mij en mijn begeleidingsstijl. Afhankelijk van jouw vragen en probleemstelling, kunnen we per gesprek vaststellen of een volgend gesprek gewenst is.

Een kennismakingsgesprek is gratis.

Kosten

 1. De zeven gesprekken kosten € 85,00 euro per gesprek. Een gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur, maar de tijdsduur is afhankelijk van jouw proces. Het kan zijn dat een gesprek korter of iets langer duurt. Het bedrag blijft hetzelfde
 2. Je kunt ook een trajectkaart voor 7 gesprekken in een keer aanschaffen voor € 500,00 euro . Je bespaart dan € 95,00 Euro

Deze sessies worden helaas niet vergoed vanuit je zorgverzekering. Mogelijk kun je wel een tegemoetkoming in de kosten afspreken met je werkgever.

Voer bij Contact je contactgegevens in: Contact menu

Aanbevelingen

Ik heb Emke leren kennen als een betrouwbare coach en gesprekspartner, die samen met je ook dieper liggende problemen wilt verkennen en je op een weloverwogen manier feedback geeft.

– Anoniem

Tijdens de coachings-gesprekken gaf Emke mij een vertrouwd gevoel, een luisterend oor en voor mij passende adviezen. Ik heb meer inzicht gekregen in de effecten van mijn aandoening en ben op weg geholpen om binnen mijn werk weer goed te kunnen functioneren.

– Marcela

Toen ik vorig jaar aan mijn opdracht om de opleidingen bij het AEB beter te structureren begon had ik geen idee hoe ik dat aan moest pakken. Emke heeft mij toen ontzettend geholpen om mijn ideeën en mijzelf beter op een rij te zetten. Haar persoonlijke aanpak heeft mij erg geholpen om de moed te vinden die ik nodig had om deze opdracht succesvol te voltooien, zo goed zelfs dat zij zichzelf overbodig heeft gemaakt. Ben nu in staat om het vervolg op eigen kracht door te zetten. Nog bedankt daarvoor Emke.

– Dick Veldhuizen

Emke ken ik als een enthousiaste, empathische vrouw. Ze heeft oog voor de ander en zal hem of haar in alle complexheid willen begrijpen. Emke biedt een kwalitatief goed gesprek waarin ze heel puur blijft. Met veel plezier heb ik met haar mogen samenwerken en studeren.

– Marieke

“Het was erg prettig om te kunnen sparren met een coach die ervaring heeft met het hebben van een chronische ziekte. Tijdens de gesprekken en interessante discussies heb ik nieuwe inzichten gekregen waarop ik weer verder kan bouwen. Een waardevolle aanvulling op mijn traject waarbij ik mijn chronische ziekte een plaats leer geven in mijn leven.”

– Anoniem

Ik heb veel geleerd van mijn ziekte en waardeer elke dag dat ik me goed voel.

Ik wil je bedanken voor alle hulp en feedback in de ‘zwarte’ periode van mijn leven, ik heb er gigantisch veel aangehad!

– Anoniem

Ik dank je voor je geduld en je doorzettingsvermogen. Je rust om naar me te luisteren en met me mee te bewegen. Je hebt me op de goede weg gezet. Een simpel maar een groot welgemeend DANK.

– Anoniem

Het moment dat ik Emke voor het eerst zag, had ik meteen een goed gevoel bij haar.

Emke, ik heb jou ervaren als een hele betrokken coach, doordat je mij het gevoel gaf dat je goed naar mij luisterde en mij de juiste vragen stelde. Je straalt veel rust uit, wat een positieve werking op mij heeft. Daarnaast nam je echt de tijd voor mij. Bedankt voor alles!

JvL – 2018

Agenda

ma 17 december

Wekelijks minibreak-stress-spreekuur

15:00 uur - Iedere maandag in de maanden oktober, november en december 2018! Bazuindreef 37, 3845DA, Harderwijk

Nieuws

17 september 2018

Bepaalt jouw aandoening iedere dag jouw energieniveau?

Lees hier meer over:
Lees verder
12 september 2018

Nee hoor begeleiding zoeken, terwijl er “niks” aan de hand is, kom nou, dat heb ik niet nodig

Ja inderdaad, ik betrap mijzelf er ook op! Mijn drempel was hoog De kapper daar ga ik maandelijks even naar toe om mijn haren te laten knippen. 2 keer per jaar ga ik naar de tandarts om mijn gebit te laten nakijken en laat ik ook de mondhygiëniste mijn gebit schoonmaken, anders raak ik op [...]
Lees verder
27 augustus 2018

Kun je ons helpen? Vragenlijst over eenzaamheid in de ICT en Technische sector

Kun je ons helpen? Er zijn genoeg vacatures in de ICT sector en toch vind jij niet de juiste plek voor jouzelf! Wij horen graag van jou wat jouw ervaring is, zodat we het onderwerp eenzaamheid meer naar buiten kunnen brengen. Gewoonweg om burn-out of andere langdurige ziektes te voorkomen. Medio oktober/november verloten we 4 [...]
Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Facebook


LinkedIn


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Dit is een Zeg maar Alex website.